Essentie Soundtrack

Persoonlijke Pianoflow Soundtrack sessie 

Heb je ooit een concert bijgewoond dat speciaal voor jou gespeeld werd? En dan ook nog eens afgestemd op wie jij bent? Bij een persoonlijke pianosoundtrack sessie stem ik me af op jou en jouw energie. Op piano en mogelijk andere instrumenten speel ik de muziek die een weerspiegeling geeft van wie jij ten diepste bent. Dit doe ik intuïtief. Ik zet jou als het ware een muzikale spiegel voor.

De helende werking van muziek is al vaak wetenschappelijk aangetoond maar deze werking is vele malen groter als de muziek in het moment voor jou gecomponeerd en gespeeld wordt.

Je komt werkelijk thuis in jezelf. Dit betekent dat je thuiskomt in jezelf. Jouw lichaam en geest krijgen de mogelijkheid los te laten en te transformeren wat je niet meer nodig hebt. Een diepe ontspanning volgt.

Jouw pianosoundtrack wordt opgenomen en deze krijg je op cd mee naar huis. Deze muziek kan je helpen in tijden dat je het nodig hebt. Bijvoorbeeld ter ontspanning. Het is jouw unieke muziek en er is geen enkele andere cd in de wereld die deze muziek speelt. Een persoonlijk cadeau voor jezelf !

Praktische informatie over een sessie

– Een Piano Soundtrack sessie is individueel maar kan ook voor meerdere mensen tegelijk (partners, vrienden, tweelingzielen)

– Tijdens de sessie zit/lig je in een relax fauteuil.

– Bij mij in de praktijk speel ik op een akoestische piano. Op locatie kan dit ook een digitale piano zijn.

– Je hebt de keuze uit een sessie van 20, 30, 45 minuten of een uur

– De muziekopname wordt op cd gebrand met jouw naam en datum erop

 

 

Investering in jezelf of een ander:

Een persoonlijke sessie duurt altijd ongeveer een uur of langer. In die sessie ontvang je persoonlijke muziek van een bepaalde lengte (20,30,45,60 minuten muziek) en daarnaast een interpretatie van die muziek. En natuurlijk je eigen persoonlijke cd om mee naar huis te nemen.

 

 • 20 minuten persoonlijke muziek: €55,00 (sessie duurt 50 min. incl. interpretatie en cd-opname)
 • 30 minuten persoonlijke muziek: €85,00 (sessie duurt 1 uur incl. interpretatie en cd-opname)
 • 45 minuten persoonlijke muziek: €125,00 (sessie duurt 1 uur en een kwartier incl. interpretatie en cd-opname)
 • 1 uur persoonlijke muziek: €155,00 (sessie duurt 1,5 uur en een kwartier incl. interpretatie en cd-opname)
 • Human Design Reading vooraf € 25,-

Boek direct een sessie naar keuze door hier te klikken. Je gaat dan naar de webshop om te bestellen.

Daarnaast organiseer ik geregeld sessie-middagen in het land. Hou daarvoor de agenda in de gaten. Hier kun je een sessie boeken voor 45 euro voor 15 a 20 minuten incl. opname op mp3.

Cadeaubon

 

Bestel een cadeaubon om een pianosoundtrack concert cadeau te doen aan een dierbaar persoon of een stel (ideaal huwelijkscadeau). Ga naar de webshop om direct te bestellen. 

Betaling via PGB is mogelijk.

Klanten over hun Soundtrack concert:

 • “Betoverend mooi was het pianospel van Roger dat mij in diepe trance bracht. Prachtig hoe ons ‘samenspel’ was. Mijn ziel inspireerde zijn ziel wat een vibrerend effect had op mijn hele lichaam. De klanken namen mij mee op reis en in de diepte vond ik mijzelf. Wat een rust en alles is goed zoals het is. Heerlijk. Wat een ontspanning! Fijn om de cd terug te kunnen luisteren en helemaal bijzonder dat deze alleen voor mij is gemaakt. De afdruk van mijn ziel. Prachtig! Dit zou iedereen die actief bezig is met bewustwording aan zichzelf cadeau moeten geven. Je dompelt jezelf onder in de warmte en liefde van je eigen ziel. Bemoedigend voor de rest van je pad. Wat een rijkdom. Dank Roger dat jij dit hebt gefaciliteerd. It’s a gift!”- Eline

 • “Wauw de soundtrack van mijn ziel was een bijzondere ervaring die ik niet snel vergeet. De mooie heldere klanken van de piano die zich op mijn ziel afstemden, kwamen helemaal binnen. De sessie was compleet door de rustige en duidelijke uitleg van Roger over mijn ziel en zijn muzikale afstemming. En het fijne is dat ik nu thuis, op cd, deze muzikale reis nog vaak her-beleef, iets wat mijn ziel heel blij maakt!”-Betty-
 • Ik kijk terug op een prachtige sessie bij Roger. Ik was tijdens de sessie geraakt door de prachtige klanken, het maakte mij rustig en ik voelde mij ontspannen. Ik was
  Gelukkig heb ik de sessie op cd om nog een keer te luisteren en dat doe ik graag met dezelfde uitwerking als in de sessie. Ik ben heel blij dat ik mij dit cadeau gegund heb! Voor mij een onvergetelijke ervaring met een blijvende herinnering!
  -Marc-
 • Een warm bad, een cocoon om in op te laden. zo voelde mijn sessie bij Roger Spees van pianoflow.nl. Hij heeft een warme open persoonlijkheid die je snel op je gemak stelt.Na de sessie heb ik de opname gekocht om er thuis van na te genieten, en als ik de muziek opzet kan ik weer in mezelf keren. En dat is een geschenk in mijn hectische leven.– Prasand – 
 • “A piece of my soulMy best friend Daphne and I have given each other as presents for our birthdays a personal piano concert of the talented Roger Spees, Intuitive Pianist.It turned out to be the best birthday presents we have ever received.

  Roger Spees has the extraordinary gift of being able to look deeply into your soul and to translate it instantly in music. According to his own words, he did not do anything special: the souls inspired the music to flow out of his fingers and he himself listened to it with wonder.

  Daphne is a very strong and positive person, which was translated perfectly in her piece of music. My song is soft and melancholic as a warm summer rain, but with happy notes in the end. After rain comes sunshine.

  For 30 minutes, I sat on a comfortable couch with the sweetest cat sleeping on my lap, while my whole life story passed me by in music, with all its ups and downs, triumphs and lesser moments.

  It was mesmerizing to hear how another person is able to perceive your deepest emotions and vulnerabilities and translate them into the most beautiful sounds.

  Sometimes the music brought tears to my eyes, because it reminded me of the most memorable and happy moments in my life. Other times I recognized the gradual transformation of the mud into lotus flowers.

  It was pure magic! ”

  – Ahn Thu –