Vanaf nu ben ik ook te volgens op Patreon. Dit is een platform voor creatieve ondernemers.
Als creatieve freelancer is het vaak lastig om te rekenen op een stabiel inkomen. Patreon probeert dit op te lossen door een platform te bieden waarbij trouwe fans rechtstreeks financiële steun kunnen bieden én er leuke, exclusieve goodies voor terug kunnen krijgen.

https://www.patreon.com/rogerspees

In Nederland is Patreon nog niet zo heel bekend maar het is een heel mooie manier voor artiesten om hun creativiteit te delen met publiek dat hen support daarvoor. Dit kan bijvoorbeeld al voor een dollar per maand. En hiervoor krijg je live streams als eerste en  zal ik gratis mp3 downloads aanbieden, live exclusieve video streams met muziek en inspiratie bijna iedere dag. En je hebt de mogelijkheid om mij van inspiratie te voorzien door aan te geven wat jouw thema’s zijn of waar je wil dat ik me op focus met nieuwe muziek. Stel dat je iets te verwerken hebt bijvoorbeeld, dan kan ik me daar op afstemmen en daar muziek voor maken.

Stel dat je zwanger bent en je wil een stukje persoonlijke muziek voor jouw baby, dan doneer je een bedrag en krijg je die muziek.

Alles is mogelijk! En ik vind dit heel leuk om mensen op deze manier nieuwe inspiratie te bieden en nieuwe muziek!

En doordat ik er ook een klein inkomen aan over houd, bied me dit mogelijkheden om nóg meer aan te bieden, om een nieuw album op te nemen en nog veel meer.

Er zijn veel Nederlanders die geen Creditcard of Paypal hebben. Het is toch echt heel handig voor dit soort dingen om een Paypal account aan te maken. Maar als je dit echt niet wil, en je wil liever per Nederlandse bank betalen, dan heb ik een oplossing daar voor. Dus mocht je daar interesse in hebben en gewoon een bedrag per bank over willen boeken iedere maand, dan ben je ook welkom. Stuur me dan even persoonlijk een berichtje op @" target="_blank" rel="noopener noreferrer">@

Ik wens jullie veel plezier met dit mooie platform en hoop je snel hier te zien bij 1 van mijn live streams.

 

https://www.patreon.com/rogerspees

X